Sponsrat inlägg: Telia HBO

publicerat i Allmänt;
Sex and the City är en amerikansk tv-serie som baserades på boken med samma namn. I seriens två första säsonger handlar avsnitten i stort omkring Carrie Bradshaw's jobb med att skriva sin spalt, och hennes research i ämnet. - I Sverige har serien visats på TV3 1999-2004 och fick väldigt höga tittarsiffror!

Serien handlar om Carrie Bradshaw (hon är seriens huvudperson, och fungerar även som berättarröst.) och hennes tre vänner Samantha Jones , Charlotte York och Miranda Hobbes, och deras liv som singlar i New York. Den har blivit väldigt populär för sina autentiska bilder från gator, klubbar, butiker och restauranger i New York, samtidigt som den tänjt på gränserna för mode och sexuell tabu!
 

Själv har jag inte sätt så mycket på just serierna men jag har sätt filmerna och serien är minst lika bra som filmerna! Jag älskar deras humor som dom har och att det utspelar sig i underbara New York, med mycket shopping och allt!

Du kan se Sex and the City med HBO i Telia Digital-tv, som du kan skaffa HBO gratis i sex månader via Telia digital-tv! Hur grymt är inte det? Så det kan ni ju göra! Kommentera gärna om ni sett serien, och isåfall vad ni tycker om den såklart!  
 

Högskola?

publicerat i Allmänt;
Jag har länge tänkt efter om vad jag egentligen vill bli i framtiden, vad jag vill jobba med och allt det. Från början så tänkte jag söka till stylist för att jag är helt skoltrött men sen kom jag och tänka på att tänk om jag ändrar mig? Så jag lyckades övertala mig själv att söka till samhäll vilket jag kom in på och nu går.. men jag valde inte bara samhäll, jag valde samhäll media. Samhäll ville jag ha för att ha så öppna vägar som möjligt när jag sedan ska söka till det jag vill på högskolan. Anledningen till att jag tog "media" var för att jag inte bara ville ha teori, jag ville ha lite praktiskt också så inte jag skulle lyckas tröttna för mycket. Jag är nöjd med mitt val som jag gjorde även fast jag är riktigt skoltrött så är det en linje som funkar ändå. Men jag vet inte riktigt vad jag vill bli när jag ska söka till högskolan.. jag funderar på att plugga vidare till advokat eller kanske så pluggar jag vidare till något inom media. Har ni tänkt på vad ni vill bli när ni blir äldre? Ska ni läsa vidare på högskolan

Sälja guld?

publicerat i Allmänt;
När jag städade här om dagen så hittade jag lite smycken som jag fick från min mormor när jag var liten och sen insåg jag att det var guldsmycken.. efter lite letande på nätet så hittade jag en hemsida som heter guldhandlaren, man skickar in sitt guld och sedan får man pengar för det. Åh sen kom jag och tänka på att tänk om jag skickar in alla mina guld ringar, halsband och armband.. undra hur mycket jag skulle få för dom?! Tänk så skulle jag få över 10.000 kronor! Det hade varit helt underbart eftersom då hade jag kunnat resa hur mycket jag vill till min pojkvän utan att ens tänka på att jag måste jobba för att få pengar eller så hade jag åkt utomlands och shoppat lite för dom pengarna, fast egentligen så borde jag lägga dom på mitt sparkonto och sedan använda när jag blir äldre :) Har ni något guld hemma som bara ligger och skräpar som ni kanske skulle kunna tänka er att sälja? Tänk på att ni kan tjäna redigt mycket på att sälja erat guld när ni ändå inte har någon användning utav det.
 

Hår vård

publicerat i Allmänt;
Nu tänkte jag göra ett inlägg om mina favorit hår produkterna som jag använder då många var intresserade utav det så här får ni två av mina favoriter som jag använder mest:
 
Moroccanoil Original
Detta är en utav mina favorit hårvårdsprodukter, oljan är rik på bitaminer, antioxidanter och protein samtidigt som den har en stärkande och vårdande antifrizz-effekt. Jag brukar använda den i lite småfuktigt hår efter att jag har duschat, den gör håret glansigt, lent och det funkar också som värmeskydd. Sen är det ett stort pluss att den luktar så otroligt gott också!! (Använd helt inte dom billiga hår oljorna som man köper i butiken, dom hjälper inte, dom lurar en och dom skyddar inte håret)
Moroccanoil Original Oil Treatment 100ml
 
GHD Gold Claassic
En plattång som jag verkligen inte kan leva utan! Den gliter lätt över håret och man behöver inte trycka hårt för att håret ska bli platt, man kan göra lockar, platta och även vågor med den då den blir varm även på "ovansidan". Visst den kostar rätt mycket, själva plattången kostar 1949:- men det är sååå värt!! När jag köpte den så köpte jag ett helt paket och fick en väska till den på köpet och då kostade den runt 2000 kronor. Jämfört med alla dom billiga plattängerna som man kan köpa vart som helst så håller den här mycket längre, den håller håret plattare och ger håret en viss glans, den sliter nästan inget på håret och den drar inte av några hårstrån. Så om ni vill ha en bra plattång så dra till bellbox!
GHD Gold Classic Styler

Jag använder även ett shampoo som är köpt på bellbox men jag minns inte vad det heter :(